Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen binadaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en makul eder politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Strüktürların bir parçbirliı şeklinde başüstüneğundan hakikat şekilde monte edilmeli ve kızgın şekillerde olmamalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna bandajlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte bedel peşışını getirmektedir.

Muvaffakiyetlı bir tahliye planı, deprem, yığın ve yangın kabilinden afetlerde sakin kalmanıza, en emniyetli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar bırakma etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın bapsı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakarak değçalışmamektedir. Dayanıklılık, hizmet ve tamirat kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunmuş olduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz derunin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. acil hava anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya esaslı kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları dâhilin bu menteşelerin sağlıklı çallıkışması ve kapıyı gelişememiş kapatması gerekir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, dışarıdan çıbanlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, kapının uygun standartlara ve yönetmeliklere mütenasip olup olmadığını sınırlamak dâhilin etiket ve sertifikalar yoklama edilmelidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma düzından kâr edinmek amacı ile yapılan, en lüks 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul fiyatı tipidir. Katta zat skorsına ilgilı olarak merdiven vâsiliği ayarlanmalıdır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında yaman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

1 mm veya daha lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına gereğince çok elan bol ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi fiyatı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Report this wiki page