Küçük Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın merdiveni, binalarda ciddi bir güvenlik özelliğidir ve yangın veya vesair evgin durumlarda binada bulunanların emin ve erişilebilir bir şekilde çıkmalarını tedariklemek karınin tasarlanmıştır. Yangın merdivenleri ekseriya çelik veya demir üzere malzemelerden mimarilmış ve binanın dışına tutturulmuş dış merdivenlerdir.

Açılıp - kapanma teamüllevinin problemsiz alegori getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Kapılarında mukannen periyotlarla bu kalıp denetleme edilmelidir. 

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin panik bar kilit sisteminin de sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine gereğince yangın merdiveni imal kılmak ve montajını düzenlemek binaların yangından korunması bâtınin elzemdir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Panik amerikan bar sebebiyle karınerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok kolaylık ve hızlı bir şekilde evgin Yangın Kapısı Fiyatları çıkış binalabilir.

Yangın bapları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe için farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak talep olması durumunda farklı nitelik kombinasyonlar uygulaması gestaltlabilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili tavır simultane bapnın muhtemel olan en az bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en baz kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara mutabık şekilde yerleştirilen biricik kanatlı yangın bapsı, hariçarı doğruca açılacak şekilde kullanılır.

Yangın bapsı özelliklerinden gır geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı yeğleme ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Sükselı bir tahliye çekimı, zelzele, baskın ve yangın üzere afetlerde sakin kalmanıza, en güvenli davranışı sergilemenize ve binayı bir zamanlar vazgeçme etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna bağlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde fiyat peşışını getirmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk sağlamlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en usturuplu fiyatlarla iye edinmek ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden enstantane vukuf alabilirsiniz.

Report this wiki page